Friday, May 28, 2010

contest-AKU DAN MAKANAN ITU

Kali ni aku nak join laks contest aku dan makanan itu....
aku ni suka terjah blog2 owang..pas2 jupe laks contest ni....apalagi aku nk 'cuba try test' laaa....
meh nengok gambar aku ni ek.....!!!

aku bersama cuppy....
meh aku citer skit pasal gambar ni.....
gambar ni aku amik masa wat besday kat opis tuk opismate aku...sebelum diaorg raikan aku posing dulu ngan cuppy ni...cz cuppy ni canteek sgt pas2 sayang jerk nak makan....
last2 masuk gaks dlm mulut....hahahhaa

klu nak nak join contest ni meh ler
dan bawah ni tuan tanah yang wat contest ni

jom join contest ni sebelum tarikh akhir....
chaiyok...chaiyok......


3 comments:

  1. cumey nyer cupcake tu...=)
    thnx yer join contest..
    sorry lambat singgah sini, batu lek kg ari tu, mlm ni baru ader masa nk singgah sini..
    sorry again yer..
    t check update yer..
    thnx..=)

    ReplyDelete
  2. salam ziarah :) me blogwalking...have a nice day!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails