Saturday, May 5, 2012

Jalan2 Lunch Hour


kali ni aku merangkumi citer makan pada jumaat lepas dan semalam. . . . . 
biasanya ari jumaat nih kitaorng lunch nk makan sedap2 skit. . . 
yelah klu ari2 mkn kt kafe klu redah semua kt pejabat area opis aku. . . 
kekadang bawak bekal jer, klu dh boring n x tau nk mkn apa. . . .
so jumaat lepas kitaorg mentry test makan kat "Garden". . . 
lgpun suasananyer cantekk sangat, ala2 English Style gitu. . . . 
makanannyer boleh tahan n kebetula ada promosi utk lunch set. . . 


suasana di Garden Lifesyle Restaurant

appetizers. . .  .mushroom soup
soup ni sedappp sesgt. . .mcm masih terasa kesedapannyer. . . .


dari kiri : ais lemon tea, ais kosong n coffee latte

teppayaki chicken kot namayer. . . . .lupa dah

Spagetthi Carbonara

ehehehe. . . . pasti ada yang lapar tengok makanan kat atas. . . . 
suker tau menyeksa mata. . . .ye tak?hehehehhe


nadia ngan makanannyer. . . . 

selepas makan jue bergambarlah dulu. . . .

aku dan nadia, cam nak jual bunga laks. . .  .
Gadis dan bunga. . .  .huahuahua. . . . .


so semalam kitaorg cuba laks untuk menu baru kat Pizza Hut. . . .

mozarela meatball yang sedap. . . .

Italian Herb Chicken Chop

Lime Pepper Chicken Chop

Lin pose ngan air BlackBerry Mist. . . 








1 comment:

  1. perrgghh..bru lunch hour tu...beznyerr..yummyy!!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails